KENEVİR KANSERİN İLACI OLABİLİR Mİ ?

kenevir
Kenevir Kansere İlaç Olabilir mi ?
KENEVİR KANSERE KESİN ÇÖZÜM OLABİLİR Mİ ? 
CAN HEMORRAL CANCER BE CUTTING SOLUTION ?

   Amerikan hükumeti 1974 den beri kenevir bitkisinin kanseri tedavi ettiğini biliyordu. Rıchard Nixon (37. ABD Başkanı) kendi açtığı uyuşturucu savaşı için 1972 yılında büyük bir bütçe istedi. Eğer kenevirin sigara gibi akciğer kanserine sebep olduğunu ispatlarsa ihtiyacı olan desteği alabileceğini düşündü. Bu niyetle THC’nin (kenevir bitkisinde bulunan bir madde) insan vücuduna yaptığı etkileri araştırması için Virginia tıp kolejine 2 yıllık bir süre verdi. Araştırma 1974 yılında tamamlandı. Ama sonuçlar hiçte beklediği gibi değildi.

   2 yıllık bu araştırma sonucunda anlaşıldı ki THC yüksek yoğunlaştırılmış halde yendiğinde(kenevir yağı yemek gibi) vücuttaki sağlıklı hücreleri güçlendirip yenilerken aynı zamanda değişmiş hücrelere saldırıyor. Kanser için mükemmel tedavi bulunmuştu!. Birçok değişik kanser çeşidinin tüm evrelerinde hızlı ve etkili bir şekilde etki ediyor. (vücudunuzu kötüleştiren ve 5 hastadan 1 ini öldüren kemoterapinin aksine. Sadece bu değil, her çeşit tümörü küçülttüğü gibi MRSA gibi hastalıklarla da savaşmakta.)

  Rıchard Nixon araştırma sonuçlarını gördüğünde tepesi attı. Tüm araştırma sonuçlarını çöpe attı ve çalışmaları gizledi. Başkan Gerald Ford (Nixon’dan sonra gelen 38. ABD Başkanı) tüm yerel kenevir araştırmalarına son verdi ve sadece başlıca büyük ilaç firmalarına THC’nin yapay olarak üretilmesi adına özel araştırma izni verdi.

 Bizler bilgi edinme özgürlüğü taraftarları sayesinde sadece birkaç yıl önce bu araştırmalar ve sonuçlarından haberdar olduk. Hükumet bir çok sebepten dolayı şimdiye kadar bizlere hep yalan söyledi. En büyük sebeplerinden biri ilaç firmaları. Hepsi Kenevirin kanseri tedavi ettiğinin farkında ve bu bilgiyi saklamak için milyarlarca dolar harcıyorlar. Aynı zamanda kanser ilaçları ve araştırmalarından trilyonlarca para kazanıyorlar.

    İlaç firmaları şu anda bu konu hakkında büyük bir karşıt görüş ile karşı karşıyalar. Kanser hastaları ve yakınları kemoterapi ve ilaç ücretlerini karşılamak için tüm hayatları boyunca biriktirdikleri paraları harcıyorlar ve hatta bu yolda evlerini ve birikimlerini satıyorlar. Pek çok örnek var ki bu kadar harcama yapmalarına rağmen sevdiklerini kaybediyorlar. İnsanlar hükumetin 40 yıldan fazladır yalan söylediğini ve bunca hayatın ilaç firmalarının para kazanma hırsı yüzünden yok olduğunu öğrendikleri anda ne tepki verecekleri aşikardır. Lütfen bu konuda açıkgözlü olun. Buna inanmanın zor olduğunu biliyorum ve size yemin ediyorum ki bu dediklerim doğru. Eğer daha fazla bilgiye ulaşmak istiyorsanız google’a “kenevir kanseri tedavi ediyor” yazın. Binlerce bilimsel araştırma ve doküman olduğunu gözlerinizle göreceksiniz. Ben “run from the cure” filmi ile araştırmama başladım. Benim favorilerimden biridir.

   Açık olmak gerekirse bu bilgiyi paylaştığım için birçok kişi bana saldırıyor. Kenevir tüttürmek (esrar içmek) kanseri tedavi etmiyor ama bu bitkiden elde edilen yağı kullanmak tedavi ediyor. Bu konu hakkında şüphesi olan bir çok insan var. Ben ısrarla bu konuyu araştırmanızı öneriyorum. KENEVİR KANSERİ TEDAVİ EDiYOR ve bu sadece bir söylenti yada bir internet efsanesi değil. Bu tamamıyla gerçek. Bu tedaviyi deneyip iyileşen birçok hastayı ben bizzat biliyorum. Ne dediğimi anlıyorsunuz değil mi? Eğer hala inanmıyorsanız aşağıdaki linklerden araştırmaya başlayabilirsiniz.

Kenevir kanseri tedavi ediyor ve hükümet bunu biliyor

Kenevirin kanseri iyileştirdiğini kanıtlayan 34 Medical inceleme

Bir moleküler biyolojist THC’nin kanseri nasıl tamamen yok ettiğini açıklıyor

Kemoterapi yerine kenevir yağı yapmak için tarif.

Çeviri: Yasin KANBUR
Düzenleme: Ahmet APA

Yazının orijinal İngilizce kaynağı : english source

Not: Kaynak yazı altındaki yorumlarda yüzlerce kişi yazıda anlatılanların gerçek olduğunu ve kanserden nasıl kurtulduklarını anlatmışlar.
Türkiye'de fazla bilinmeyen bu konunun yayılması ve öğrenilmesi için sizlerde bu yazıyı PAYLAŞINIZ !


Hiç yorum yok

Yorumlarımızı etik kurallar içerisinde küfür ve hakaret içermeyen anlaşılır, sade bir dille yapmanız önerilir. Uygun bulunmayan yorumlar engellenecektir.

Blogger tarafından desteklenmektedir.